Beleggersexpert Tom Lassing heeft al sinds 1987 beurservaring - nlbeurscom

Ga naar de inhoud

Beleggersexpert Tom Lassing heeft al sinds 1987 beurservaring

Laat ik me daarom allereerst even aan u voorstellen:
Mijn naam is Tom Lassing. Ik ben, net als u, begonnen als particuliere belegger.


Net als die 90% verloor ik in het begin veel geld. Ik werd echter, in tegenstelling tot veel andere beleggers, op tijd ‘wakker’.
Vanaf dat moment heb ik me beziggehouden met de vraag waarom particuliere beleggers zo veel en zo snel geld verliezen. Ik heb daarop mijn beursstrategie aangepast en ben nu wel in staat om inkomen uit de beurs te genereren.
Ook ik heb geen aangeboren gave, ook ik kan de beurs niet voorspellen en ook ik kan door bedriegers bedot worden. Bedriegers kunnen de gangbare criminelen zijn, maar kunnen tegenwoordig ook bankiers en analisten van naam en faam zijn, dat is sinds 2008, maar eigenlijk ook al sinds 2000 gebleken. We zagen in tien jaar tijd twee enorme beursdalingen die beide veroorzaakt werden door de grote banken zelf. In 2000 waren het hun analyses van startende bedrijven die kant noch wal raakten, in 2008 waren het hun hypotheek producten die de toets der kritiek niet konden doorstaan. In beide gevallen waren het particuliere beleggers die de klappen mochten opvangen, terwijl de bankiers hun jaarlijkse enorme bonussen bleven ontvangen en hun inkomen zagen verveelvoudigen.

Wilt u minder afhankelijk van CEO's en bankiers zijn, dan zult u uw beleggingsstrategie moeten aanpassen. Opties zijn daarvoor in mijn ogen de beste oplossing. Kijkt u hier naar verdere informatie over Optiebeleggen.

Zakelijk heb ik leuke dingen gedaan. Ziet u hier o.a. mijn Beursbox initiatief.

In het hier aan te vragen E-boek leren beleggen vindt u meer informatie over wat ik voor uw als startende en lerende belegger kan betekenen.

Gegevens Pro Gain BV
Terug naar de inhoud