Niemand wordt geboren met de kennis over beleggen. - nlbeurscom

Ga naar de inhoud

Niemand wordt geboren met de kennis over beleggen.

Leren beleggen

Ik vertel u er hieronder meer over, maar ALLES staat in het hier gratis aan te vragen E-boek Leren Beleggen.

Ik schreef al dat de meeste particuliere beleggers op de beurs verliezen. Dat is deels door angst en hebzucht, deels ook door domheid en onkunde. Allemaal zaken die u onder controle kunt krijgen door juist kennis en ervaring op te doen.
U moet weten hoe de beurs en de partijen op de beurs werken. U moet hun posities kennen en weten tot waar u bijvoorbeeld banken kunt vertrouwen.
U moet weten waar de kosten zitten en wat risico en moneymanagement voor rol in uw portefeuille kunnen hebben.
Zaken die stuk voor stuk niet zo heel ingewikkeld zijn, maar overal waar u kennis te kort komt, zal de andere partij de overhand op u kunnen krijgen.

Rinus Michels zei ooit dat voetbal oorlog is. Beleggen is dat in feite ook. Uw euro's zijn de soldaten en u bent de hoogste bevelvoerder van uw leger aan euro soldaten. U moet er soms een paar opofferen, maar door het terrein te kennen, door in te zien wat de vijand wil, kunt u zich een betere positie toe eigenen.

Ik kan u alleen maar aanraden om beleggen serieus te nemen, want anders hoort u binnen drie jaar bij die 90% die geld ingeleverd heeft.

Heel het verhaal over Leren Beleggen kunt u hier in de vorm van een E-boek opvragen dat ik u via E-mail toestuur, het is gratis!   

Naast het gratis rapport is het ook verstandig een gratis abonnement op de Beursbox Nieuwsbrief te nemen.

   Naam:
* Uw Email Adres:
* Vult u de getoonde code even in:
 

Inschrijven op de dagelijks verschijnende Beursbox Nieuwsbrief is gratis.
U vindt onder iedere Nieuwsbrief een uitschrijflink, dus bevalt het u niet langer, dan schrijft u uit.

We hebben overigens ook een wekelijks (vrijdag) verschijnende nieuwsbrief op www.beursblik.nl. Hierin vooral de artikelen van externe schrijvers.

Gegevens Pro Gain BV
Terug naar de inhoud